IMAGINE 9 (Jason McCan), "Dark Forrest"

Dere sitter i varebilen til Jason midt ute i "nowhere". Dere står midt i en skog og er omringet av trær. "Jason, hva gjør vi her?" spør du og ser alvorlig på han. "Vi må vente på Augusto og Brian. De kommer hvert øyeblikk. De har med seg revolvere til oss" sier han og ser irritert på deg. Egentlig ville ikke du bli med på dette, men siden du fant ut hemmeligheten hans, ville han ikke la deg gå. "Kan ikke jeg dra hjem? Jeg lover å ike si det til noen" sier du og later som du gråter. "Ta deg sammen. Vi bare dreper de som prøver seg på oss" sier han og ser ut gjennom vinduet som om han leter etter noen. "Det er nettopp det som er problemet! Man kan ikke bare drepe folk! Jeg vet at du heller ikke liker det, men at du bare gjør det for å gjøre den avdøde broren din stolt! Men han er død Jason, da trenger du det ikke! Det er ikke som an kommer til å finne ut av det heller" roper du mot han.  

Det ble stille en stund før du lener hodet ditt i hendene. "Sorry" sier du og vender hodet ditt mot han. "Det går bra" sier han og ser ut av vinduet igjen. "Jeg vet ikke hva som gikk av meg og je-" fortsetter du, før han avbryter deg med: "Det går bra sa jeg!!". "Okey" sier du likegyldig og ser ut av ditt vindu. Du tenker på familien din, og skolen. De har sikkert ikke peiling på hvor du er. Samtidig som du savner de, så er det fortsatt bedre å bli med Jason. Det er spennende, og du liker farlige ting. Jason er egentlig litt rar...av og til åpner han seg og dere kan snakke vanlig, men av og til er han bare stiv og er helt umulig. Du brukte å være redd for han før, men nå vet du at han ikke kommer til å gjøre deg noe. Du sitter og tenker helt til du hører snufsing vedsiden av deg. "Jason?" spør du usikkert og snur deg mot han. Han har ryggen sin mot deg, så du kan ikke se han. Helt til han snur seg  

"Jeg gråter ikke. Jeg bare tenker på han. Jeg må gjøre han stolt. Det er det jeg lever for. Men jeg vet han ikke kommer til å se eller vite hva jeg gjør, men jeg bare liker tanken på at han gjør det. Og å ha gjort han stolt, om han fortsatt var i live" sier han trist mot deg. "Jeg skjønner" sier du og tar hånden din oppå hans. Justin snur seg fort, river opp døren og hopper ut. Han springer fort bortover, og gjennom trærne helt du ikke kan se han lenger. 

"Jason?? Hvor er du? Gjorde jeg noe galt?" roper du ut gjennom den mørke og skumle skogen. Du er egentlig ganske redd. "Jason? Jeg er redd!" roper du igjen. Du ser jo ingen verdens ting. Rart at du ikke har snublet ennå. "BØ" hører du plutselig bak deg før noen holder rundt deg. Du skvetter så sykt at du hyler så du får vondt i lungene. "Shh..det er bare meg" hører du Jason sin stemme hvisker deg i øret. "FAEN TA DEG" roper du og prøver å komme deg ut av armene hans. Han holder på å le seg ihjel og fortsetter å holde deg fast. "Skremte jeg deg?" lo han. "Ja. Noe jævlig også" sier du litt roligere denne gangen. "Sorry, var ikke meningen" hvisker han igjen før han kysser deg mykt på kinnet.


 

- Hva synes dere om Jason McCann imaginer?

 

Vinneren av konkurransen kommer om noen minutter! :)

 

 

 

- MrsBieberNorway

2 kommentarer

Caroline

09.05.2013 kl.19:46

Den var bra, lag en del to <3 Pliis <3

Mathea

10.05.2013 kl.14:45

Kan du lage en Lang imagine?

Skriv en ny kommentar

Imagine You And Justin

Imagine You And Justin

15, Oslo

Jeg er en jente som kommer fra landet, og har nynorsk som hovedmål. Men her på denne imagine-bloggen skal jeg skrive bokmål! Derfor er det kanskje av og til noen skrivefeil, dessverre. Jeg er 15 år gammel, og har vært belieber siden sommeren 2011, da jeg så NSN. 17 mars 2012 fulgte Justin meg på twitter, og 17 april var jeg på konsert. Uten tvil beste dagene i livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits