IMAGINE 8, "Who are you?", DEL 2 (SISTE DEL)

"Tusen takk for alt du har gjort for meg" sier du og klemmer han. "Tusen takk for at du har vært der for meg og støttet meg hele vegen" sier han og klemmer tilbake.


"Hvor gammel er du egentlig?" spør Justin etter en stund med stillhet. "Jeg ble 23 nå i Februar" sier du og sliter med å ikke le. "HVA?" spør Justin overraskende med open munn. "Haha, jeg bare kødder. Jeg er 18" sier du og ler. "Dust" sier Justin før han begynner å le han også. "Såå...du er født i 1995?" spør Justin, og du nikker på hodet. "Et år yngre enn meg da" sier han. "Jeg vet" sier du og smiler. "Åh, dere vet jo alt. Jeg har jo nesten ingenting å fortelle om meg selv" sier han med en irritert men samtidig morsom tone. "Jeg vet" sier du og dere ler. 

"Hva er klokka egentlig?" spør du og ser på Justin. Han tar frem mobilen og skjekker. "Den er snart 3" sier han og smiler. "Det har gått fort" sier du og smiler mot han. Han nikker tilbake. "Skal du ikke hjem snart?" spør han. "Nei, jeg trenger å sitte her og tenke" sier du og ser utover havet igjen. "Forstyrrer jeg? Jeg spurte jo egentlig ikke om jeg kunne sette meg ned ved deg" sier han og smiler skjevt og usikkert. "Justin...du er så dum" sier du og ler. "Eeyy, jeg er ikke dum!" sier han alvorlig på en tullete måte. "Jeg vet" sier du og smiler mens du ser utover havet igjen.

"Du er utrolig nydelig, vet du det?" spør han og du kan se i øyekroken at han smiler mot deg. "Du må ikke si det får at jeg skal føle meg bedre, altså" sier du oog ser mot han. Åååh, han er så nydelig! "*DN*. Det er ikke noe jeg bare sier. Jeg mener det, og det er derfor jeg sa det også. Om du ikke hadde vært det, ville jeg ikke ha jugd og sagt det til deg" sier han og smiler mot deg. Du rødmer og ser ned i fanget ditt. Du har hele livet "slitt" med å ta imot komplimenter. Du liker bedre å gi dem, enn å få. Du bare vet ikke helt hva du skal gjøre. "Du er jo helt perfekt i mine øyner, så du skal ikke snakke" sier du og snur deg mot han. 

Dere sitter litt til med bare å se utover havet, og ikke si noen ting. Egentlig synes du dette er veldig kleint, men det er ikke det når det er med Justin. "Fryser ikke du?" spør Justin og ser på deg belymringsfullt. "Neida, jeg klarer meg" sier du og smiler svakt. Du kjenner plutselig en jakke bli tatt rundt deg og den lukter sykt deilig! "Takk" sier du og smiler mot han. "Bare hyggelig. Du trengte den mere enn meg uansett" sier han og smiler. "Ja, men det er jo din jakke, og du fryser jo sikkert du også" sier du kverulerende. "Ååh, kan ikke du bare akseptere det jeg sier og gjør? Hhaha. Og dessuten kan jeg bare varme meg på deg om jeg trenger" sier han. Du snur deg mot han med et patetisk blikk, bare for å kødde. 

(Justin når du snur deg mot han)

"Hahaha, du er så spesiell" sier du og ler. "Ja, er ikke det en god ting da?" spør han deg og fniser litt. "Joda" sier du og smiler. 

Noen timer etter, som egentlig føles ut som minutter, bestemmer dere dere for at dere må hjem igjen. Egentlig så hadde du ikke lyst i det hele tatt. Men det har startet å bli lyst igjen, og varmen kommer tilbake. "Kan jeg få mobilnummeret ditt?" spør Justin og gir deg et stort smil. "Selvfølgelig! Og jeg må få ditt" sier du og smiler stort tilbake. Dere gir mobilene deres til hverandre, sånn dere får lagre deres eget nummer.  "Sånn" sier du og gir mobilen hans tilbake og du får tilbake din. Dere legger den i lomma deres og du begynnre å ta av deg jakken. "Bare behold den. Jeg har mange like" sier han og smiler mot deg. "Tusen takk!" sier du og gir han en klem. Mens dere holder klemmen. "Tusen takk for alt. Alt du har gjort for meg inatt. Det betyr utrolig mye. Men jeg skjønner ikke at du gadd" fortsetter du. "*DN*. Det er jeg som skal si tusen takk. Det har vært en av de beste nettene i livet mitt. Og det er ikke noe jeg bare sier" sier han og smiler. Du rødmer og ser ned i bakken, og Justin fniser. "Du er så søt når du rødmer" sier han. Du kjenner fingeren hans under haken din, og han bøyer hodet ditt opp sånn at det er mot hans. Øynene hans er helt sinnsykt fantastiske! Han smiler svakt mot deg før han sakte kommer nærmere ansiktet ditt. Han har fortsatt den deilige pusten sin, som han har hatt hele natta. Blikket han går mellom øynene og leppene dine, og tilslutt er han så alt for nærme at du kjenner pusten hans kile på leppene dine og tusen sommerfuler i magen flyr. På et sekund kjenner du de fuktige og myke leppene hans treffe dine i en svak berørelse, og hele verden din stopper opp. Du kjenner den ene hånden hans går rundt midjen din og den andre har han fortsatt under haken. Det føles ut som om du er verdens heldigste og at du danser på en rosa, magisk sky. 


 

 - Hva synes du om denne imaginen?

- Synes dere at det er kleint med sååå detaljerte kyssescener? :P

 

 

- MrsBieberNorway

5 kommentarer

Hiihiih

07.05.2013 kl.18:36

Jeg synest den ble kjempe bra!

Lag flere imagines....!!:):):):)

Caroline

07.05.2013 kl.18:47

Den var drit bra <3 Fortsett å lag imagines <3

BELIEBER MAYA

08.05.2013 kl.12:03

Ikke kleint i det hele tatt, ble lei meg når dette var siste del, lag flere!

mari

08.05.2013 kl.20:40

Lag fleereee <3 Kjempe braa

08.05.2013 kl.22:20

Jeg elsker bloggen din <3 kan du plis prøve å lage en til hver kveld <3 De fortellingene du lager er drit bra og jeg lever meg inn i rollen der det står DN <3 Plis lag flere deler til denne <3 Den var sykt bra <3 Hilsen en stor Justin Bieber fan,akkuratt sån som dere <3 IloveJustin and Iloveyourblogg <3

Skriv en ny kommentar

Imagine You And Justin

Imagine You And Justin

15, Oslo

Jeg er en jente som kommer fra landet, og har nynorsk som hovedmål. Men her på denne imagine-bloggen skal jeg skrive bokmål! Derfor er det kanskje av og til noen skrivefeil, dessverre. Jeg er 15 år gammel, og har vært belieber siden sommeren 2011, da jeg så NSN. 17 mars 2012 fulgte Justin meg på twitter, og 17 april var jeg på konsert. Uten tvil beste dagene i livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits