IMAGINE 8, "Who are you?", DEL 1

Du ligger ned på sanden i havnen og ser utover havet. Tårene renner som en foss og du rister pågrunn av du er kald. Kjæresten din slo akkurat opp med deg, og sa ikke en skikkelig grunn. Dere hadde vært sammen i nesten 3 år og du hadde aldri trodd at han kom til å slå opp på denne måten. Du gråter enda mer når du tenker på det. Det er nesten helt mørkt ute, og det begynner å bli sent. Men akkurat nå kan duikke bry deg mindre. Når du endelig får roet deg ned harker du før du begynner å nynne på "The A Team" av Ed Sheeran. Når refrenget begynner du å synge, og tenker på hvordan forholdet deres var. Ikke det at teksten passer til, men du synes sangen passer til stemningen akkurat i øyeblikket. Du synger litt videre i sangen før du begynner å gråte igjen. Plutselig hører du noen som renser halsen (*host*) og begynner å synge videre. Du drømmer deg bort i stemmen før du tenker over det og snur deg fort rundt mens du spretter opp av bakken. Det er ganske mørkt så du ser ikke personen. Det eneste du ser er skyggen av en gutt. "Hvem er du?" spør du litt redd. "Jeg heter Justin" sier han og kommer litt nærmere deg. "Vent...som i Justin Drew Kidrauhl Mallette Bieber?" spør du helt sjokkert. Du kunne kjenne det igjen i stemmen hans egentlig, men måtte spør for sikkerhetens skyld. Du er helt i sjokk. Du kan definitivt kalle deg selv en belieber, og du har vært det siden starten. "Ja, eller..hahah" sier han og ler siden det ikke er hans egentlige navn. "Kan jeg få en klem?" spør du og åpner hendene dine. "Selvfølgelig" sier han før du springer og klemmer han. Dere klemmer en liten stund før dere setter dere ned på bakken og ser utover havet.  

(Dere sitter på enden der og ser utover)

"Vil du fortelle meg hvorfor du er lei deg?" spør Justin. Det er litt rart siden dere ikke kan se hverandre. "Eh...det er bare x'en min" sier du og fikler med fingrene dine. "Hva har han gjort mot deg?" sier Justin med en omsorgs- og bekymringsfull stemme. "Nei, han har ikke gjort noe mot meg fysisk. Det er bare det at forholdet vårt varte så lenge. Det var helt perfekt, og vi var bestevenner. Vi kjente hverandre inn og ut, og det var helt fantastisk" sier du og smiler ved tanken. "Hva skjedde da?" spør han nysgjerrig. "Han slo bare opp. Uten å si hvorfor engang" sier du og begynner å tåre. "Eyy, det går bra. Ikke gråt mere" sier han og holder den ene hånden rundt deg mens han klemmer deg. "Du fortjener det ikke. Ingen gjør det" sier han.

"Kan vi synge sammen?" spør plutselig Justin etter en stund med stillhet. "Nei, jeg kan ikke synge" sier du og rødmer. "Tuller du? Jeg hørte deg isted. Du har en fantastisk stemme" sier han. "Ikke tull da" smiler du. "Jeg tuller ikke! Jeg er helt seriøs!!" sier han og vender hodet sitt mot deg. "Ikke nå. Jeg orker ikke" sier du og fniser. "Åååh" klager Justin. "Jaja, bare ditch meg du" sier han og du kjenner han vender ryggen til. Du begynner å le, og etter det ler han med. 

"Jeg lurer på hvordan du ser ut" hører du Justin si. "Du er sikkert nydelig" sier han, og du rødmer. "Det er mørkt, så du kan ikke se meg" sier du og ler. "Jo, jeg kan bruke mobilen" sier han. "Justin...det blir bare kleint om du skal stå å lyse meg opp i ansiktet med en mobil" sier du og han begynner å le. Det er egentlig overraskende hvor rolig du er, men siden dere har litt tid, og dere er alene, så roer det deg litt ned. "Men da kan jeg lyse opp da, sånn at jeg ser deg litt hvertfall" sier han og du blir med på forslaget. Du tar øynene igjen, siden du synes det er så kleint. Etter ca. et halvt minutt åpner du øynene dine fordi det var helt stille. Du får et stikk i magen og opner munnen din. Det er noe helt annet å se han på ekte. Det er faktisk han! Justin Drew Bieber! Du kjenner hele kroppen din bare vil hoppe av glede. 

 

(Justin idet du ser på han)

"Du er helt utrolig nydelig *DN*" sier han. "Du kan ikke mene det" sier du og rødmer og smiler stort. "Jo! Jeg mener det helt seriøst" sier han. Du tar hendene dine forann ansiktet ditt fordi du blir flau. "Ikke bli flau da" sier han og ler. Ahh, du elsker latteren hans! Det er helt annerledes å høre den på ekte. Det kribler i hele kroppen din, og hele du blir glad på mindre enn et sekund. "Tusen takk for alt du har gjort for meg" sier du og klemmer han. "Tusen takk for at du har vært der for meg og støttet meg hele vegen" sier han og klemmer tilbake.
- Skal jeg lage en del 2 på denne? 

- Eller skal jeg ha den sånn, og heller skrive en ny?

 

 

 

- MrsBieberNorway

5 kommentarer

mari

06.05.2013 kl.19:34

Lag en del 2!!! :OOO <3 <3 <3

Hiihiih

06.05.2013 kl.20:04

Lag del 2 !!!:)

anna-maria

06.05.2013 kl.22:32

pliis lag ein del to <33

Cecilie

06.05.2013 kl.23:42

Del 2 :ooo <33

Caroline

07.05.2013 kl.15:12

Lag en del to <3 Den var drit bra <3 <3

Skriv en ny kommentar

Imagine You And Justin

Imagine You And Justin

15, Oslo

Jeg er en jente som kommer fra landet, og har nynorsk som hovedmål. Men her på denne imagine-bloggen skal jeg skrive bokmål! Derfor er det kanskje av og til noen skrivefeil, dessverre. Jeg er 15 år gammel, og har vært belieber siden sommeren 2011, da jeg så NSN. 17 mars 2012 fulgte Justin meg på twitter, og 17 april var jeg på konsert. Uten tvil beste dagene i livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits