IMAGINE 7, "Best Friends, or...?"

Du gikk bortover vegen mens solen steker ansiktet ditt. Vedsiden av deg går bestevennen din, Justin. Der har vært bestevenner siden så lenge du kan huske, og dere kjenner hverandre bedre enn dere selv. Dere er på veg hjem igjen fra stranden fordi dere skal spise middag med moren din og Pattie. De har vært venninner siden de var ungdommer, og det er derfor du og Justin alltid har kjent hverandre. Dere hadde egentlig tenkt til å ta bilen til Justin, men siden det var så fint vær så valgte dere å gå. Det tar ca. en halvtime å gå, men det merker dere såvidt fordi dere har selskap av hverandre. Det er også litt øde, og det er sjeldent det kjører en bil forbi. Derfor bruker dere å bare gå midt på vegen. 

"Åhh, jeg gidder ikke å gå mere" sier du og stopper opp. Justin snur seg mot deg og ler. "Det var jo du som ville gå. Vi kunne jo tatt bilen min" sier han og fniser mot deg. "Hold kjeft" sier du og begynner å gå fort fremover. Du hører Justin småjogger etter deg og ler før du plutselig kjenner du blir løftet opp. "Hva er det du gjør?" roper du mens dere begge ler. "Du ville ikke gå sa du" sier han og fortsetter å gå fremover. "Jeg mente ikke at du skulle bære meg fordi" sier du og ler. "Du kommer til å kollapse snart" sier du og fniser. "Eyyy! Kaller du meg svak?" roper han til deg før han begynner å kile deg. "Vi kommer til å falle" roper du før får helt latterkrampe. Han fortsetter å kile deg før du merker at du blir lent bakover og faller hardt ned i bakken. Justin faller oppå deg, og dere blir helt stille. Han ser deg dypt inn i øynene, og du drømmer deg helt bort. Øynene hans er helt utrolig fantastiske! Du ser øynene hans bytte på å se forsiktig mellom leppene og øynene dine. Du kjenner hele magen din knyte seg opp og at det kribler noe sykt. Han lener ansiktet sitt nærmere og nærmere ditt, og tilslutt er han så nærme at du kan kjenne den friske pusten hans av frozen yoghurt med jordbærsmak. Du drømmer deg så vekk i situasjonen at du plutselig kjenner en hånd rundt midjen din, og den andre ta deg forsiktig på det venstre kinnet ditt. Du kjenner et stikk i magen din, akkurat i det øyeblikket de perfekte myke og fuktige leppene hans presser seg forsiktig mot dine.

 


 

- Hva synes du om desse imaginene?

- Er de litt kleine for deg? x)

 

- MrsBieberNorway 

5 kommentarer

Erva

05.05.2013 kl.18:42

Kule inlegg :* ♥

besøke min blogg www.ervalife.blogg.no

mari

05.05.2013 kl.19:10

meeer! <3

Leila

05.05.2013 kl.19:49

Mer!!<3

BELIEBER MAYA

05.05.2013 kl.21:27

Å HERREGUD NEI DE ER IKKE FOR KLEINE FYFADER JEG DØR SKRIV MER NÅ MER MER MER MER MER MER MER PLIS NÅ

Vibs

06.05.2013 kl.15:44

SKRIV MEEEEER!!! Men pils ikke beskriv liksom "jeg"-personen så nøye (feks du har brunt langt hår osv) fordi da er det litt vanskeligere å leve seg inn i historien og late som det er deg hvis du skjønner :) MEN SKRIV MER PLIIISSS DRITBRA MED LITT LANGE IMAGINES

Skriv en ny kommentar

Imagine You And Justin

Imagine You And Justin

15, Oslo

Jeg er en jente som kommer fra landet, og har nynorsk som hovedmål. Men her på denne imagine-bloggen skal jeg skrive bokmål! Derfor er det kanskje av og til noen skrivefeil, dessverre. Jeg er 15 år gammel, og har vært belieber siden sommeren 2011, da jeg så NSN. 17 mars 2012 fulgte Justin meg på twitter, og 17 april var jeg på konsert. Uten tvil beste dagene i livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits