IMAGINE 6, "A Park", DEL 7 (SISTE DEL)

Dere lager til alt godteriet før dere setter dere i stuen og bestemmer dere for å spille COD. Det er helt greit for deg. Plutselig drar Justin, Chaz og Ryan av seg t-skjortene og du ser rart på dem. Justin ser bort på deg og ler mens han sier: "Tradisjon".


Du hever begge øyenbrynene to ganger mot han og har blunker til deg. Du dreper dem alle på spillet og Chaz og Ryan ser forskrekket på deg. "Hvem er denne jenten?" sier Chaz. Justin som sitter ved siden av deg klemmer rundt deg og sier: "Verdens beste". "Awww" kommer fra både Ryan og Chaz og du rødmer. Dere bestemte dere for å sette på filmen. Du og Justin sitter i en sofa, og Chaz og Ryan sitter i andre. Du har det utrolig behagelig hvor du og Justin ligger i sofaen og du mellom bena hans med en popcorn og godteri skål i fanget. Justin holdt rundt deg og du følte deg utrolig trygg. På bare en uke hadde dere blitt bestevenner og du kunne ikke hatt det bedre. Dere har kommet ca. midt i filmen når dere hører plutselig at Chaz gråter. "Hva er det for noe?" spør du og ser bekymret på han. "Ingenting. Det er bare så utrolig trist at moren leste dagboken hennes" sier han og ser på deg. Dere tre andre begynner å le, og han fortsetter: "Syns dere det er morsomt? Tenk om moren min hadde lest min dagbok da?". Det ble plutselig helt stille før dere brøt ut i latter igjen. Stakkars Chaz som sitter der lei seg. Du reiser deg og går mot Chaz for å trøste han. "Neeeei" hører du bak deg. Du snur deg og der sitter Justin med furtelepper. Du smiler til han og fniser. Du setter deg ved siden av Chaz men han legger hodet sitt på brystet ditt mens du trøster han. Du ser bort på Justin og han har fortsatt furtelepper. Du blunker til han og smiler.

 

 

Når dere er ferdige med å se filmen bestemmer dere dere for å legge dere å sove. Chaz og Ryan har hvert sitt gjesterom, mens du ligger sammen med Justin på hans rom. Du går inn på badet hans og pusser tennene, skifter til en av de store t'skjortene hans og fjærner sminken. Bare de vanlige greiene. Du føler for å ta en dusj, men du gjør det heller imorgen. Når du går ut av badet hans ligger han oppå sengen i bare bokseren og løfter begge øyenbrynene sine. "Justiiiin" sier du og fniser mens du ser bort for å leke barnslig. "Jeg vet du liker det" sier Justin og blunker til deg. "Ok da" sier du og blunker tilbake, fniser og legger deg ned i sengen med hodet i fanget hans. Han bøyer seg ned og kysser deg sakte og lidenskapelig. Dere sitter og snakker om alt fra himmel og jord, og til slutt sovner du stille inn.


 

SÅNN!!

Da var denne imaginen ferdig!

 

Hva synes du om denne imaginen?

Liker du lange som denne eller foretrekker du korte?

 

 

- MrsBieberNorway

6 kommentarer

Leila

04.05.2013 kl.12:51

Jeg foretrekke lange imagines for å si det rett ut!

Har ikke noe imor korte og...:)

Julie uleberg

04.05.2013 kl.13:26

Lange! Mer!! Hater at den er slutt allerede!:(

mari

04.05.2013 kl.16:33

Laaaange!!! <3 Litt sånn historieaktig, hvis du skjønner! :) Elsker imaginene <3

annagarder

04.05.2013 kl.19:48

Lange!! elsker imaginene :-)

04.05.2013 kl.20:20

Lange!!!!!! og fler!

elsker de

Andrea Tengs

06.05.2013 kl.22:03

elsker dem lange :))

Skriv en ny kommentar

Imagine You And Justin

Imagine You And Justin

15, Oslo

Jeg er en jente som kommer fra landet, og har nynorsk som hovedmål. Men her på denne imagine-bloggen skal jeg skrive bokmål! Derfor er det kanskje av og til noen skrivefeil, dessverre. Jeg er 15 år gammel, og har vært belieber siden sommeren 2011, da jeg så NSN. 17 mars 2012 fulgte Justin meg på twitter, og 17 april var jeg på konsert. Uten tvil beste dagene i livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits