IMAGINE 6, "A Park", DEL 6

Du skal overnatte med Justin, og du gleder deg sykt mye.


Dere drar ut og setter dere i bilen til Justin. Der kjører til nermeste butikk. Du går inn og Justin går rett bak deg. Dere finner frem mye godt og går til der de selger filmer. "Skal vi se film?" spør Justin deg, og du nikker ivrig. "Hvilken da?" spør Justin og peker på filmhyllen. "Jeg vet ikke jeg....den kanskje" sier du og peker på en film kalt "LOL". "Miley har hovedrollen. Kult" sier Justin og smiler mens han legger DVD'en i handlevognen. "Kjenner du henne?" spør du han overrasket. "Ja, vi er venner" sier Justin og smiler til deg hvor du gaper. Du elsker Miley. Helt siden du var liten har hun vert et av forbildene dine. "Noe mer du vil ha?" spør Justin og du rister på hodet. "Jo, forresten" sier du og legger en tyggispakke ned i handlevognen. Justin betaler alt selv om du sier at du kan betale. Dere kjører hjem igjen til han med full guffe musikk i bilen. Både du og Justin synger fullt med. Det føles ut som om du har kjent han i en evighet, men du har bare kjent han i en uke. "Ahh, jeg elsker stemmen din, Justin" sier du og ser på han. "Tusen takk. Jeg elsker din" sier Justin og ser fort bort på deg med et smil før han må se frem på veien igjen. Du begynner å le. "Hva jeg mener det. Du eier" sier Justin med en seriøs stemme. "Ja, ikke sant" sier du sarkastisk og fortsetter og le. Du ser bort på Justin som rister på hodet mens han puster ut.


Dere kommer frem til han og går inn i huset. "OVERRASKELSE!" roper to fremmede gutter som står rett fremfor dere. "Ryan, Chaz! Hva gjør dere her?" roper Justin og går bort til dem og gir begge to en klem. "Vi ville overraske deg! Damn, hvem er hun?" sier Ryan og ser bort på deg med heisblikket. "Hun heter *DN*. Og *DN*, dette her er mine bestekompiser fra Canada" sier Justin og ser bort på Ryan og Chaz og deretter deg. "Hyggelig" sier du og tar hånden din frem for å håndhilse på først Chaz, og Chaz drar deg inn i en klem. "Jeg er en klemmer" sier Chaz og fniser. "Egentlig jeg også" sier du og fniser med. Du gir Ryan en klem også. Dere lager til alt godteriet før dere setter dere i stuen og bestemmer dere for å spille COD. Det er helt greit for deg. Plutselig drar Justin, Chaz og Ryan av seg t-skjortene og du ser rart på dem. Justin ser bort på deg og ler mens han sier: "Tradisjon". 

 

 


 

- Kanskje litt kjedelig del, men vil du har mer?

- Hva vil du skal skje?

Én kommentar

Leila

03.05.2013 kl.14:48

Mer!! Helt fantastisk historie , det skal du ha skryt for!!

Mange flere deler til !! :):)<3

Skriv en ny kommentar

Imagine You And Justin

Imagine You And Justin

15, Oslo

Jeg er en jente som kommer fra landet, og har nynorsk som hovedmål. Men her på denne imagine-bloggen skal jeg skrive bokmål! Derfor er det kanskje av og til noen skrivefeil, dessverre. Jeg er 15 år gammel, og har vært belieber siden sommeren 2011, da jeg så NSN. 17 mars 2012 fulgte Justin meg på twitter, og 17 april var jeg på konsert. Uten tvil beste dagene i livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits